Абонаментно почистване

Услуги от “АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ” се извършват, за да се поддържа едно високо ниво на чистота във вашите помещения и по този начин да се удължи живота на настилки, мебели и оборудване.Услугата ни по абонаментно почистване, предлага няколко пакета които обхващат почистването и поддръжката на Апартаменти, Къщи, Вили, Офиси, Хотели, Търговски обекти, Ресторанти, Барове, Фитнеси , Зали, Производства, Корпоративно почистване и др.

  Пакети за всеки

  Пакет - Стандартен абонамент
  Включва периодичност при посещенията, които трябва да са минимум веднъж седмично, като цените се определят и договарят в зависимост от честотата на посещения и дейностите по почистване.
  Пакет - Периодичен
  Включва сключен абонамент за ежемесечно или тримесечно посещение с възможност за договаряне на пакетни/ индивидуални услуги
  Пакет - Сезонен
  Включва почистване два пъти в годината като има отново възможност за договаряне на самостоятелни или пък пакетни услуги.

Абонаментното почистване, се извършва от професионалисти с професионална техника и професионални препарати със сертификати за качество , които дезинфекцират, освежават и оставят дълготраен живот на вашите мебели, твърди и меки настилки, черна и бяла техника и др.

Всички наши услуги от ”Абонаментно почистване”се изготвят индивидуално и в отговор на специфичните нужди на всеки клиент, се подписва едногодишен договор. Цената се формира след оглед от наш представител.

За повече информация относно абонаментното почистване, моля използвайте е-запитване, имейл адреса ни info@migmig.bg или ни се обадете още сега на 0877 37 37 38

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИС ВИЖ ПОВЕЧЕ

от 25лв. на посещение

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ ВИЖ ПОВЕЧЕ

от 30лв. на посещение