Често задавани въпроси

  МОГА ЛИ ДА ВИ ИМАМ ДОВЕРИЕ
  МИГ КОМФОРТ БГ ЕООД е фирма за професионално почистване, нашите служители са обучени професионалисти. Ние залагаме на качествено изпълнение на предлаганите от нас услуги, като осигуряваме 24-часова гаранция. Ако не сте напълно удовлетворени, просто се свържете с нас до 24 часа след почистването на дома или офисът ви, и ние ще изпратим екип, който да се върне и почисти това, което не отговаря на изискванията ви.
  КАКВО Е РАБОТНОТО НИ ВРЕМЕ
  Екипите ни по почистване работят от Понеделник до Неделя без почивен ден 24 часа. Операторите в офисът ни са с работно време от 9:00 до 18:00 в дните от Понеделник до Събота.
  КОЛКО ЩЕ СТРУВА
  Крайна цена можем да ви дадем само след оглед от наш служител. Огледът е напълно безплатен и отнема не повече от 10-15 минути.
  КАКВИ МАШИНИ ИЗПОЛЗВАТЕ И КАКВИ ПРЕПАРАТИ
  Използваме професионални машини на фирмите Karcher, Prochem, Lavor Препаратите, които използваме са професионални и сертифицирани, произведени от италиански, немски и английски фирми.
  МОГА ЛИ ДА ОТКАЖА ОГЛЕД ИЛИ ПОЧИСТВАНЕ
  Оглед можете да откажете в деня на самия оглед, поне час по-рано. Почистване можете да откажете поне 3 дни преди самото почистване.
  КОГА МОЖЕТЕ ДА ПОЧИСТИТЕ
  Моля позвънете на телефон 0877 37 37 38, за да си запишете час или да се информирате относно графика на екипите ни.

Не забравяйте, че само ние предлагаме и пълна гаранция - ако не сте напълно доволни от някой аспект на нашето почистване, след това ние ще го почистим отново напълно безплатно.