Почистване на големи търговски центрове, тип мол


За поредна година Миг Комфорт БГ е сред водещите компании във Варна, специализирани в професионалното почистване и поддръжка на апартаменти, къщи, вили , офиси, хотели, търговски обекти, производствени площи, корпоративно почистване и почистване на молове.

Отличителната ни марка е високо качество чрез оперативен начин на работа при достъпни конкурентни цени. Убедени сме, че всеки от нашите клиенти заслужава перфектна чистота, затова не пестим усилията си да я предоставим.

При почистването на молове имаме стриктно разработена и изпитана организация на работа в точно определени часови интервали и съобразно човекопотока на центровете.

Тя отчита работното време на самия мол, търговските и спортни обекти, развлекателни центрове и вериги за бързо хранене в него. Затова системата ни на работа разделя почистването на молове на дневно поддържащо и на вечерно основно почистване.

Дневното почистване на молове започва няколко часа преди работното време на търговския център и обектите в него. То се ръководи от високоспециализиран и опитен супервайзър и включва основно почистване и дезинфекция на всички санитарни възли, зареждането им с консумативи като тоалетна хартия, кърпи за ръце, течен сапун, ароматизатори за WC и др. Почистването на санитарните възли и зареждането с консумативи се извършва по график, обикновено на всеки кръгъл час. Тъй като държим на качеството, имаме и задължителен повторен оглед за степента на чистота на третираните площи.

В рамките на деня, нашият супервайзър разпределя чистачите по райони и след отварянето на мола следи за качеството и оперативността на чистотата. Акцентираме върху постоянното и ненатрапчиво почистване на фууд-кортовете, отсервирането след консумация, почистване на масите и столовете след всеки клиент, както и постоянната подмяна на чувалите за смет от обособените места.

Нощното почистване се извършва с високопродуктивни подопочистващи автомати. С част от машините се почистват общите площи в мола, а с друга паркингите му. В задълженията на нощната смяна от чистачи влиза още уборката около търговския център и прилежащите му зони, както и периодично ръчно и машинно почистване на ескалатори, асансьори, пейки и др.

Професионалното почистване, което ние от Миг Комфорт БГ предлагаме, ни налага използването на изключително висок клас препарати съобразно видовете настилки в мола, предназначението на зоните и дори спецификата на годишните сезони. Така през студените зимни месеци, към вече гореописаните степени и видове почистване, се добавя постоянно, а в случай на нужда и денонощно, ръчно и машинно почистване на входовете и външните площи на мола от сняг, както и разпръскване на гранули, които не позволяват задържането на снега върху различните повърхности.


Защо да изберете Миг Комфорт БГ?
Защото предлагаме високо качество на конкурентни цени и списъкът с нашите повече от доволни клиенти го доказва.
Защото нашите услуги ще ви спестят разходи, време и главоболия в дългосрочен период от време.
Защото ние сме тясно специализирани професионалисти, които работят с най-високия клас материали и препарати.
Защото разполагаме с достатъчен и добре обучен екип.
И защото, качеството на професионалното почистване, което предлага Миг Комфорт БГ, ще увеличи стойността на вашия търговски център.

При нужда осигуряваме целодневно или почасово присъствие на хигиенисти. За повече информация относно почистване на офиси, моля използвайте е-запитване, имейл адреса ни info@migmig.bg или ни се обадете още сега на 0877 37 37 38


Работим с най-добрите

Работим с най-добрите и качествени продукти в професионалното почистване.

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients