Твърди настилки

/гранит, мрамор, мозайка, теракот, гранитогрес, травертин и др./

  Машинно почистване
  Процедурата се извършва посредством еднодискова /четкова/ машина, препарати и водосмукачка. Първоначално настилките се прахосмукират и от тях се почистват по-едрите замърсявания. Настилката е подготвена за почистване с еднодискова машина снабдена с устройство за дозиране на препарата. Високите обороти на машината помагат на препарата да проникне в самите пори на пода и да разгради насъбраните замърсявания. След това посредством водосмукачката се изсмуква препарата заедно с цялата мръсотия. Твърдата настилка е почистена и подготвена за нанасяне на запечатка.
  Кристализация на мрамор и мозайка
  Това е съвременна технология, при която машинно в настилката се втриват препарати, съдържащи полиращи и кристализиращи компоненти. Препаратът премахва малките, фини драскотини и засилва яркостта на настилката. Повърхността става гладка, с огледален блясък. Кристализираният слой предпазва настилката от замърсявания, улеснява нейната поддръжка.
  Нанасяне на запечатка /импрегнатор/ за естествени настилки
  Импрегнирането на естествените камъни се прави със специални препарати, те създават постоянен защитен слой, който предпазва камъка от проникване на влага и развитие на мухъл и плесен. С нанасянето на импрегнатор се засилва естествения цвят на камъка и така се запазва дълго време красотата му.

Не забравяйте, че само ние предлагаме и пълна гаранция - ако не сте напълно доволни от някой аспект на нашето почистване, след това ние ще го почистим отново напълно безплатно.

За повече информация относно почистване, полиране и запечатка на твърди подови настилки моля използвайте е-запитване, имейл адреса ни info@migmig.bg или ни се обадете още сега на 0877 37 37 38


Работим с най-добрите

Работим с най-добрите и качествени продукти в професионалното почистване.

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients