Автомобилно почистване

/изпиране на тапицерия, интериор почистване/

Избирайки нашият екип МИГ Професионално почистване за изпиране на тапицерия и интериорно почистване, Вие получавате НЕ само качествена услуга , Вие пестите време и пари . Време-тъй като в удобен ден и час за Вас, нашите професионалисти ще извършат услугата на посоченият адрес от Вас. Пари-защото ние, Ви предлагаме цена, която малко други фирми могат да предложат!

  Изпиране на тапицерия
  Как става изпирането на Автотапицерията Ви.
  Нашите специалисти ще огледат Вашият автомобил , ще напръскат замърсените участъци със нашите сертифицирани, италиански препарати .
  Прането на тапицерията започва с екстракторна машина, този метод се нарича спрей екстракция, по този начин изпирането е най ефикасно, защото под силно налягане се впръсква препарат и едновременно с това се изсмуква разградения вече боклук ,които се намира в дълбочина , така замърсените участъци, които са полепнали по тъканта се освобождават и отиват към повърхността.
  Избираме нашите машини да бъдат най-широко разпространени в технологичният живот и най-иновативни за нашето поколение. Ние избираме най-добрите.
  Интериорно почистване
  Как става Интериорно почистване.
  Почистването на таблото на автомобила става чрез специален детергент. Използва се парочистачка с високо налягане и така не само се почиства Вашият интериор, но и се дезинфекцира от наслоените микроби и остава чисто и свежо.
  Цялостно се ароматизира купето, тапицерията, интериора с професионални и защитени от алергени аромати и препарати.
  Външно измиване
  Външно измиване на автомобила на удобно за вас време и място. Нашият екип ще измие на място автомобила ви.

За повече информация относно почистване автомобили моля използвайте е-запитване, имейл адреса ни info@migmig.bg или ни се обадете още сега на 0877 37 37 38


Работим с най-добрите

Работим с най-добрите и качествени продукти в професионалното почистване.

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients