Изпиране на меки настилки

/мокет, килим, велтер/

    Машинно изпиране и изплакване
    Процедурата може да се извършва по два начина: В първият начин се използват еднодискова /високооборотна/ машина, специализирани препарати и водосмукачка. Първоначално настилката се обезпрашава и от нея се извличат по-едрите замърсявания. Следващата стъпка е обработката за премахването на петна от вино, кафе, дъвки и др. След като силните замърсявания са премахнати напълно в материята се впръсква и ръчно се втрива подходящия препарат. Той с помощта на еднодискова машина и водосмукачка премахват всички останали замърсявания. Материята остава чиста и частично влажна.
    Вторият начин, който се използва и при прането на мека мебел и тапицерии е по метода на екстракция. Екстракция/извличане на един или няколко компонента чрез обработка с разтворител/ С помощта на професионални екстрактори в материята се впръсква препарат, който реагира и разгражда всички замърсявания като ги прави неустойчиви. След това от материята се изсмукват препарата заедно с цялата мръсотия. Настилката остава чиста и частично влажна.
    Нанасяне на килим протектор
    След като настилката бъде почистена и частично подсушена може да се нанесе препарат, който предпазва настилките от дълбочинно проникване на замърсявания и прави поддръжка по-лесна.

Не забравяйте, че само ние предлагаме и пълна гаранция - ако не сте напълно доволни от някой аспект на нашето почистване, след това ние ще го почистим отново напълно безплатно.

За повече информация относно изпиране на меки подови настилки моля използвайте е-запитване, имейл адреса ни info@migmig.bg или ни се обадете още сега на 0877 37 37 38Работим с най-добрите

Работим с най-добрите и качествени продукти в професионалното почистване.

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients