Изпиране на меки настилки

/мокет, килим, велтер/

    Машинно изпиране и изплакване
    Процедурата може да се извършва по два начина: В първият начин се използват еднодискова /високооборотна/ машина, специализирани препарати и водосмукачка. Първоначално настилката се обезпрашава и от нея се извличат по-едрите замърсявания. Следващата стъпка е обработката за премахването на петна от вино, кафе, дъвки и др. След като силните замърсявания са премахнати напълно в материята се впръсква и ръчно се втрива подходящия препарат. Той с помощта на еднодискова машина и водосмукачка премахват всички останали замърсявания. Материята остава чиста и частично влажна.
    Вторият начин, който се използва и при прането на мека мебел и тапицерии е по метода на екстракция. Екстракция/извличане на един или няколко компонента чрез обработка с разтворител/ С помощта на професионални екстрактори в материята се впръсква препарат, който реагира и разгражда всички замърсявания като ги прави неустойчиви. След това от материята се изсмукват препарата заедно с цялата мръсотия. Настилката остава чиста и частично влажна.
    Нанасяне на килим протектор
    След като настилката бъде почистена и частично подсушена може да се нанесе препарат, който предпазва настилките от дълбочинно проникване на замърсявания и прави поддръжка по-лесна.

За повече информация относно изпиране на меки подови настилки моля използвайте е-запитване, имейл адреса ни info@migmig.bg или ни се обадете още сега на 0877 37 37 38Работим с най-добрите

Работим с най-добрите и качествени продукти в професионалното почистване.

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients