МИГ Професионално почистване

МИГ КОМФОРТ БГ ЕООД

Фирма "МИГ КОМФОРТ БГ ЕООД е специализирана в областта на професионалното почистване, създадена от високо квалифицирани специалисти, работили дълго време в областта на професионалното почистване.
Специализирани сме в почистването и поддръжката на апартаменти, къщи, вили, офиси, търговски обекти, ресторанти, барове, хотели, складове, както и в професионалното почистване на прозорци, реклами, фасади и др.
Нашата компания е изключително гъвкава и бързо подвижна в забързания начин на живот. Осигуряването на тази гъвкавост е ежедневна задача за нас. Това което гарантираме на своите клиенти е добро качество, конкурентни цени и европейски начин на работа. Искаме да ви уверим в изпълнението и контрола с чистите, антибактериални, хипоалергенни и дезинфекционни продукти с които ние работим. Използването на машини и препарати на водещи в своята област фирми, дава на нашата компания допълнителна възможност, за постигане на максимално добри резултати и гаранция за високото ниво.
За да функционираме ефективно са необходими здрави връзки между компонентите ни, ние сме създали благоприятна атмосфера за работа. Усъвършенстваме начините и методите на работа чрез компетентност и насоченост към нашите клиенти.
Благодарим Ви, че избрахте МИГ Професионално почистване